noscript

Alles wat u moet weten over Buiskoppelingen!

Het systeem

Het systeem van stalen steigerbuizen en buiskoppelingen stamt al uit de jaren 30 van de vorige eeuw. Voornamelijk toegepast in de landbouw en industrie, werd het snel populair door de lagere (arbeids)kosten ten opzichte van het lassen van stalen constructies. Deze kostenbesparing in combinatie met de veelzijdigheid zorgde voor decennia van gestage groei in Amerika, Canada en Europa.

Naast deze industriële toepassingen werden de buizen en koppelingen steeds vaker gebruikt in andere zakelijke toepassingen zoals stellingen, hekwerken en trappen.

Tegenwoordig zien we de steigerbuizen en koppelingen terug in het interieur van woonhuizen, hotels en winkels. Tevens zijn er vele toepassingen voor de buitenruimte zoals pergola's, veranda's en overkappingen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Stalen Buiskoppelingen

De gegoten stalen buiskoppelingen zijn tevens gegalvaniseerd. Hierdoor zijn ze bestand tegen alle weersinvloeden en kunnen ze dus binnen en buiten gebruikt worden. De stalen koppelingen kunnen grote krachten en hoge belasting aan!

Assortiment:

Zwarte Buiskoppelingen

Deze koppelingen zijn geheel voorzien van een stoot en krasvaste coating. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor het maken van o.a. meubels en kledingrekken. De zwarte buiskoppelingen zijn alleen geschikt voor binnengebruik.

Assortiment:

Specials; deze vindt u alleen bij ons!

Bij SteigerbuisOnline vindt u een aantal unieke koppelingen; ontwikkeld voor specifieke toepassingen. Zo is de Gedraaide Haak ideaal voor kapstokken en is de Open Leuningdrager de perfecte oplossing voor gordijnroedes.

Uniek assortiment:

 

Buiskoppelingen kopen bij SteigerbuisOnline

Bij ons vindt u het meest uitgebreide assortiment van Nederland. Alle buiskoppelingen worden voor vaste lage prijzen bij u thuis bezorgd, ongeacht het fgewicht! Naast de gebruikelijke Stalen Koppelingen bieden wij u ook Zwarte Buiskoppelingen! Alles kunt u combineren met het gehele assortiment bijpassende buizen.

Advies nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.

📱 0174 725 710

SteigerbuisOnline
Vlotlaan 112, 2681 TV Monster