Bartafel Livorno Outdoor | Zwart 42.4 mm | Wiel | DIY Vorige Bartafel Livorno | Zwart 42.4 mm | Wiel | DIY

Crossfit station Vancouver Outdoor | Zwart 33.7 mm | Vrijstaand | DIY

EUR 640,48 EUR 529,32
Op voorraad
SKU
DIY-BS-337-vancouver-outdoor

Met dit Crossfit station train je jouw borst-, rug-, buik- en armspieren optimaal bij je thuis. Gemaakt van zwarte outdoor steigerbuis in diameter 33.7 en is ideaal voor het professioneel gebruik thuis.

Vele work-outs met slechts 1 apparaat: o.a. dips, Romeinse stoel, pull-ups, buikspieren. Dipstation in hoogte verstelbaar en met lossen stang en houders voor nog meer mogelijkheden.

Maximale draaglast: 150 kg. Geschikt voor buitengebruik. 

1000 mm

1000 mm

1000 mm

Uitleg DIY Bouwpakketten

Hier bestel je prachtige steigerbuis meubels, trapleuningen, pergola's en meer in een handomdraai. Bepaal zelf de gewenste afmetingen en wij leveren binnen gemiddeld 2 werkdagen alles wat je nodig hebt op maat. Met de meegeleverde inbussleutel monteer je vervolgens eenvoudig je eigen industriële steigerbuis constructie.

Opgelet

Onze buizen kunnen kleine oneffenheden vertonen, ontstaan tijdens productie, zagen of transport. Het betreft een industrieel product welke ook bedrukt kan zijn met productcoderingen (stalen buis). Deze bedrukking kan met de juiste middelen worden verwijderd.

Alle bouwpakketten zijn maatwerk en zijn uitgesloten van herroepingsrecht en kunnen derhalve niet geretourneerd of geruild worden.

Maatbepaling

Bij het instellen van de maten wordt altijd gewerkt met de (globale) buitenmaten van de constructie. Dus stel je kiest bij een tafel voor een breedte van 2000 mm dan wordt de uiteindelijke buitenmaat van de tafel ca. 2 meter. Wilt u de binnenmaat bepalen; dan trek je tweemaal de gebruikte buisdiameter van deze buitenmaat af.

Heb je een hele specifieke maatvoering, zoals bijvoorbeeld een kledingrek tussen twee muren? Laat ons dan even meekijken, zodat er geen verrassingen zijn later. Soms zorgt een voetplaat bijvoorbeeld voor een aantal extra centimeters qua breedte.

Meer informatie
SKU DIY-BS-337-vancouver-outdoor
Afhalen mogelijk Ja
Buisdiameter Rond - 33,7 mm (1")
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Behandeling KTL+ (outdoor)
Uitvoering Staande constructie
Vloerafwerking Niet van toepassing
Fabrikant Moduworx ®
Customer Questions
No Questions
Start