noscript

Ø 30,0 mm - COPPER / RVS

Maak eenvoudig prachtige constructies zoals (klein)meubelen, decoratieve elementen, lichtarmaturen of (deur)grepen met dit modulaire RVS koppelsysteem. Product is uitgevoerd RVS AISI 304 kwaliteit en is ongepolijst voor een mooie mat ruwe uitstraling. Voorzien van een hoogwaardige PVD coating (getitaniseerd) in Koper kleur. Exclusief verkrijgbaar bij SteigerbuisOnline!

U heeft de keuze uit 5 verschillende type koppelingen welke op meerder manieren met elkaar kunnen worden gecombineerd. Te gebruiken met onze 30.0mm RVS Buis in Goud/Messing, Zwart, Koper en Zilver

24 artikel(en)

per pagina

24 artikel(en)

per pagina

Nu exclusief verkrijgbaar bij SteigerbuisOnline: RVS buiskoppelingen en buis! Deze schitterend afgewerkte koppelingen zijn uitgevoerd in de hoogste kwaliteit RVS en zijn mat geborsteld. De koppelingen zijn geschikt voor alle buitentoepassingen. Leverbaar in Goud/Messing, Koper, Zilver en Zwart.

Dus bent u op zoek naar de luxe, exclusieve uitstraling van RVS of vraagt uw toepassing om de unieke kwaliteiten van RVS; dan is dit het product voor u.

Goud / Messing - (RVS/INOX)

RVS buiskoppelingen in Goud/Messing
Exclusieve RVS buiskoppelingen met kras- en kleurvaste PVD coating in Goud.

Zwart - (RVS/INOX)

RVS buiskoppelingen in Zwart
Exclusieve RVS buiskoppelingen met kras- en kleurvaste PVD coating in Zwart.

Koper - (RVS/INOX)

RVS buiskoppelingen in Koper
Exclusieve RVS buiskoppelingen met kras- en kleurvaste PVD coating in Koper.

Zilver - (RVS/INOX)

RVS buiskoppelingen in Zilver
Exclusieve RVS buiskoppelingen in ongepolijste uitvoering.