noscript

Kledingrekken

Doorgaans worden de kledingrekken gemaakt van 26.9mm, 28.0mm of 33.7mm buis. Bij grotere diameters passen er geen kledinghangers meer overheen. Doorgaans adviseren wij elke 1500 mm (1,5m) een steunpunt te maken. Zo zal uw kledingrek gegarandeerd niet doorbuigen!

Steigerbuis kledingrek

Heeft u moeite met het vinden van een passend kledingrek wat aan al uw wensen voldoet? Of bent u op zoek naar een kledingrek met een stoere en industriële look? Overweeg dan eens uw kledingrek precies te ontwerpen zoals u dat zelf wilt. Dit is eenvoudig mogelijk door uw kledingrek van steigerbuizen te maken.

Zelf een kledingrek van steigerbuizen maken?

Met steigerbuizen maakt u eenvoudig een industrieel kledingrek, wat perfect in uw kamer past. U begint met het opmeten van de kamer, zodat u weet wat de afmetingen van uw kledingrek moeten worden. Vervolgens ontwerpt u uw ideale kledingrek. Uiteraard kunnen wij u helpen met het ontwerp, neem hiervoor gerust contact met ons op. Na het bepalen van de afmetingen en het ontwerp kiest u de gewenste steigerbuizen. Dit kunnen bijvoorbeeld onze mat zwarte steigerbuizen zijn. Wilt u van uw kledingrek een echte eyecatcher maken? Neemt u dan eens een kijkje bij onze INOX Exclusive steigerbuizen. Met die steigerbuizen kunt u bijvoorbeeld een kledingrek maken van koper- of goudkleurige steigerbuizen. Ten slotte blijven onze stalen steigerbuizen populair voor het creëren van een robuust en industrieel kledingrek. Na het kiezen van het gewenste type steigerbuis selecteert u de gewenste diameter en afmetingen en wij zagen de buizen gratis voor u op maat! Na het selecteren van het juiste type steigerbuizen en de correcte afmetingen kunt u de benodigde en bijpassende buiskoppelingen selecteren. Na het ontvangen van uw pakket draait u uw steigerbuis kapstok eenvoudig in elkaar met een inbussleutel.

Kledingrek met steigerhout

Vindt u een kledingrek van enkel steigerbuizen te kaal of te saai? Verwerk dan steigerhout in uw ontwerp. Een kledingrek van steigerhout in combinatie met steigerbuizen heeft een prachtige uitstraling.

Hulp of advies nodig?

Komt u er nog niet helemaal uit? Wij bieden standaard kledingrek werktekeningen aan, zodat u een idee kunt krijgen van de benodigdheden. Wij begrijpen dat deze standaard kledingrekken waarschijnlijk niet uw ideale kledingrek zullen zijn. Daarom staan wij altijd klaar om u te helpen met het ontwerpen van uw droomkapstok. Aarzel niet en neem contact met ons op voor advies en antwoord op al uw vragen.