noscript

Steigerbuis Lamp & Verlichting

Verlichting is in ieder interieur heel erg belangrijk omdat het sfeer en gezelligheid in huis brengt. Het zal u vast niet ontgaan zijn dat de keuze enorm is als het gaat om lampen. Groot of klein, staand of hangend. Maar wat nu als u bent uitgekeken op de lampen in de bouwmarkt en de lampenspeciaalzaak en op zoek bent naar een unieke lamp die uw interieur helemaal afmaakt? Denk dan eens aan het ontwerpen en maken van uw eigen steigerbuis lamp! Zeker als u een industrieel interieur heeft of juiste een industriële touch wel kan gebruiken is een stalen lamp een echte eyecatcher!Steigerbuizen en Buiskoppelingen kopen?

SteigerbuisOnline biedt u het grootste assortiment buiskoppelingen, steigerbuizen en toebehoren. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

 


Tegenwoordig hebben veel huishoudens een industriële twist in het interieur, maar waar komt dat nou toch vandaan? Jaren geleden introduceerden vele fabrieken de industriële lamp, een grote stalen lamp om grote delen van de fabriek te verlichten. Ondanks dat deze lampen echt alleen in fabrieken hingen waaide de trend al snel over naar de huishoudens binnen om het interieur mee te verfraaien. De stoere en ruwe look van de stalen lampen passen echt bij ieder interieur of is een combinatie mee te maken. Of u nu een landelijk, modern of industrieel interieur heeft, de stalen lamp past overal!

Deze lampen zijn al jaren een trend, en het is een trend die niet zomaar weg zal gaan. Daarom past een steigerbuis lamp ook echt prachtig in iedere woonkamer, keuken of slaapkamer! Met steigerbuizen en steigerbuis koppelingen maakt u uw eigen unieke steigerbuis lamp helemaal naar wens op de plek die u wilt.

Industriële lampen

Als u aan industriële lampen denkt, denkt u misschien al snel aan een grote stalen lampenkap met zware schroeven en een ketting waar de lamp aan hangt. Dat is zeker een mooi voorbeeld, maar er zijn zoveel meer opties dan deze hanglamp met stalen lampenkap. Denk bijvoorbeeld aan een steigerbuis waar u meerdere bedrade lampen omheen kan draaien. Of een steigerbuizen frame met fraaie gloeilampen. Dat de stoerste lampen industrieel zijn is geen verrassing meer, maar maak er dan ook iets unieks van.

Denk bijvoorbeeld aan industriële schemerlampen, die kunt u prima met steigerbuizen combineren om er een uniek object van te maken. Tegenwoordig zien we namelijk steeds meer grotere staande industriële schemerlampen die niet op een nachtkastje of dressoir staan. Om juist een ruimtelijk gevoel te creëren is een staande industriële schemerlamp een perfecte oplossing.

Maar hoe kunt u nu uw lampen industrieel maken? Als u zelf industriele lampen maakt moet u goed nadenken over het materiaal dat u wilt gebruiken. De kleur is hierbij ook essentieel, gebruikt u liever zwarte of stalen steigerbuizen? En dan liever met een ronde of vierkante koppeling? Zelf een industriële lamp maken is erg leuk en levert ook echt een industriële lamp op waar u trots op mag zijn!

Zelf een hanglamp maken

We krijgen relatief veel vragen van mensen die zelf een hanglamp maken van steigerbuis. Het ‘zelf hanglamp maken’ stukje is misschien nog wel een beetje spannend of zorgt voor veel vragen, maar wij zijn er voor u om die vragen te beantwoorden. We denken namelijk graag met u mee over welke materialen u het beste kan gebruiken en hoe uw hanglamp er perfect uit komt te zien.

Gebruik voor uw hanglamp steigerbuis als u voor een stoere en industriele look wilt gaan. Steigerbuis is namelijk een stoer materiaal dat wel tegen een stootje kan en uw interieur echt naar het volgende niveau tilt. Denk bijvoorbeeld aan een hanglamp van steigerbuis boven de eettafel, of ga zelf de hanglamp maken voor boven uw bed. De hanglamp van steigerbuis past eigenlijk nagenoeg overal!

Met steigerbuis maakt u relatief eenvoudig een frame voor de hanglamp waar u zelf een combinatie van meerdere gloeilampen of één grote gloeilamp in kan plaatsen voor het gewenste effect zodat de lichtinval in uw ruimte een boost krijgt!

Steigerbuis online kopen? Kies SteigerbuisOnline