noscript

Een steigerbuis tafel maken?

Wilt u wel eens wat anders dan een standaard tafel en bent u een beetje handig? Denk dan eens aan de vele mogelijkheden die u heeft met steigerbuizen. Een steigerbuis tafel gaat namelijk al een paar jaar mee in de interieurtrends en ook voor komende jaren is een steigerbuis tafel een echte must-have voor de steigerhout liefhebbers!Steigerbuizen en Buiskoppelingen kopen?

SteigerbuisOnline biedt u het grootste assortiment buiskoppelingen, steigerbuizen en toebehoren. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

 


De belangrijkste tafel in het huis is voor veel huishoudens toch echt de eettafel. Steigerbuis vormt de basis van een modieuze eettafel die u zelf perfect kan ontwerpen met de juiste steigerbuizen en steigerhout. De keuken is in veel huishoudens de belangrijkste ruimte en samenkomt om te eten. Breng deze gezelligheid en warmte ook mee naar de eettafel. We horen u al denken: “Kan ik voor elke eettafel steigerbuis gebruiken?” Het antwoord is absoluut ja! Steigerbuizen kunt u namelijk met veel houtsoorten maar ook met harde kunststoffen combineren om uw droomtafel te maken.

Omdat steigerhout en steigerbuis tafels tegenwoordig zo populair zijn is er online veel inspiratie te vinden om jouw eigen creatie te maken. Denk bijvoorbeeld aan een steigerbuis tafel voor buiten op je terras, als salontafel of eettafel op wieltjes. Dat is ook gelijk een van de vele voordelen van een steigerbuis tafel: je kan de tafel zowel binnen als buiten gebruiken en onderhouden. Steigerhout en steigerbuizen zijn namelijk zeer milieuvriendelijk en hebben nagenoeg geen onderhoud nodig. Natuurlijk kunt u er over nadenken om uw steigerhout te behandelen met een beits om de kleuren levendig te houden. Maar of de steigerhout tafel nu binnen of buiten staat: het kan allebei!

Steigerhouten tafel met steigerbuizen

Met steigerbuizen maakt u eenvoudig een industrieel ontwerp dat uw interieur de juiste finishing touch geeft. Neem bijvoorbeeld zwarte steigerbuizen in combinatie met steigerhout voor uw tafel en creëer een stoere look of maak de industriële stijl in uw interieur compleet met zilveren steigerbuizen. Voor welke kleur steigerbuizen u ook gaat, een steigerhouten tafel met steigerbuizen is gegarandeerd een pronkstuk in uw interieur.

Als u dan toch een steigerhouten tafel met steigerbuizen maakt kunt u het erg leuk combineren met een steigerhouten bankje of steigerhouten stoelen. Zo maakt u de steigerhouten set helemaal compleet en heeft u echt iets om trots op te zijn. Bijvoorbeeld een gezellig grote steigerhouten eettafel met een steigerhouten bank waar u heerlijke kussens in legt zodat u comfortabel kan zitten.

Maar natuurlijk kunt u ook denken aan een steigerhouten salontafel voor in uw zithoek waar u uw gasten op de koffie kunt ontvangen. Of een steigerhouten dressoir onder de grote spiegel in uw hal.

Onderstel van een tafel maken

Wanneer u eenmaal heeft besloten welke tafel u gaat maken moet u natuurlijk goed nadenken over het onderstel. Hoe kunt u het beste een onderstel tafel maken? Allereerst dient u een keuze te maken in de kleur van het onderstel. Gaat u voor zwarte, stalen of goudkleurige steigerbuizen? Wilt u liever ronde of vierkante steigerbuis koppelingen? Dit zijn kleine details die uiteindelijk uw tafel een unieke look geven.

Maar wat dacht u van het totaal aantal buizen in het onderstel van uw tafel. Gaat u voor een rechte opstelling met slechts één steigerbuis in het midden of laat u steigerbuizen kruisen voor een dwars effect of misschien heeft u zelfs wel twee lagen onderstel in gedachten?

Heeft u een heel goed idee maar nog wel hulp nodig bij het kiezen van de juiste steigerbuizen? Neem dan zeker even contact met ons op, we helpen u graag uw steigerhouten tafel te realiseren volgens uw idee.

Steigerbuis online kopen? Kies SteigerbuisOnline