noscript

Retourneren en Ruilen

Toch niet tevreden over uw product? Of is het niet wat u nodig had? Dat is vervelend. En daar gaan we iets aan doen!
 

Ruilen

Standaard assortimentsartikelen zoals koppelingen, wielen en elastieken kunnen geruild worden.

Gebruik ons modelformulier om de spullen terug te sturen. Via onze webshop kunt u de nieuwe order plaatsen. Ruilen kan ook op onze locatie in Monster, dit scheelt in de kosten voor het terugsturen en opnieuw verzenden.

U heeft een periode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te ruilen, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Eventuele prijsverschillen worden hierbij op voorhand verrekend.

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Gebruik ons modelformulier om de spullen terug te sturen. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het oorspronkelijke orderbedrag binnen 14 dagen aan u crediteren.

Op maat gemaakte producten zijn uitgesloten van herroepingsrecht en kunnen derhalve niet geretourneerd worden. Denk hierbij aan onze op maat gezaagde buizen en spandoeken.

 

Uitzonderingen

Op maat gemaakte producten zijn volgens de wet uitgesloten van herroepingsrecht en kunnen derhalve niet geretourneerd worden. Denk hierbij aan onze op maat gezaagde buizen en spandoeken.

 

CONTACTGEGEVENS

Vlotlaan 112
2681 TV Monster

Bezoek alleen op afspraak.

Telefonische openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 - 16.00 uur

Tel: +31 (0)174 725 710

E-mail
[email protected]

Chat Helpdesk
Chat live met een van onze specialisten!

Klantenservice, via telefoon, mail of Chat