Wat kunt u níet maken met Steigerbuis?

Het werken met de steigerbuizen en steigerbuiskoppelingen is erg eenvoudig. Via onze webshop kunt u alle benodigde buizen en koppelingen eenvoudig bestellen. Alles kunt u daarbij op maat bestellen. Voor het monteren van de constructie is doorgaans niet meer nodig dan een inbussleutel!

Mocht u er niet uitkomen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze helpdesk voor tips en advies.

 

Toepassingen

Met de buiskoppelingen (Tubeclamps) kunt u eenvoudig ijzersterke constructies maken. De koppelingen zijn volblad verzinkt (roesten niet) en zijn verkrijgbaar in 5 diameters. Voor het monteren van de buisconstructie heeft u alleen een inbussleutel nodig, meer niet! Daarbij kunt u de constructie steeds weer in en uit elkaar halen, indien nodig.

Qua toepassingen zijn de mogelijkheden eindeloos. Denkt u hierbij aan:

Hekwerken Pergola’s en Veranda's Winkelinterieurs / Kantoorinrichting
Meubels • Standbouw (Magazijn)stellingen
Luifels • Reclameborden • Wegbebakening
Leiboom geleiding DJ Booth / DJ Meubel • en meer
(Spandoek) frames Trapleuningen Haardhout Opslag
 • Tafels    Aan de slag?

SteigerbuisOnline biedt u het grootste assortiment buiskoppelingen, steigerbuizen en toebehoren. Voor elk project hebben wij de juiste koppelingen en buizen. Alles direct uit voorraad en daardoor zeer snel te leveren. Alle buiskoppelingen zijn van gegalvaniseerd staal; onverwoestbaar en roesten niet. U kunt deze steigerbuis koppelingen dus zowel voor binnen als buiten gebruiken.

 HUIS & INRICHTING

TUIN & OUTDOOR

ZAKELIJKE TOEPASSING

OVERIGE