noscript

DJ Booth / DJ Meubel - Doe Het Zelf

Om het benodigde materiaal te berekenen is het handig de DJ Booth eerst uit te tekenen. Op dit moment hebben wij nog geen werktekening beschikbaar van deze booth maar hier wordt aan gewerkt.

Doorgaans wordt een DJ Booth gemaakt van aluminium steigerbuis in de diameter 42mm. Tevens kun je ervoor kiezen het DJ meubel uit te voeren met wielen en gave spandoeken met bedrukking!

Steigerbuizen; hoe werkt het?

Het werken met de steigerbuizen is erg eenvoudig. Via onze webshop kunt u alle benodigde buizen en koppelingen eenvoudig bestellen. Alles kunt u daarbij op maat bestellen. Voor het monteren van de constructie is doorgaans niet meer nodig dan een inbussleutel! Vaak werkt het goed om eerst een eenvoudige tekening te maken van de constructie die u wilt maken, zo heeft u een goed beeld van de benodigde materialen.

Mocht u er niet uitkomen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze helpdesk voor tips en advies.

Werktekeningen DJ Meubel

Zelf DJ Meubel maken

Zelf DJ Booth makenAan de slag?

SteigerbuisOnline biedt u het grootste assortiment buiskoppelingen, steigerbuizen en toebehoren. Voor elk project hebben wij de juiste koppelingen en buizen. Alles direct uit voorraad en daardoor zeer snel te leveren. Alle buiskoppelingen zijn van gegalvaniseerd staal; onverwoestbaar en roesten niet. U kunt deze steigerbuis koppelingen dus zowel voor binnen als buiten gebruiken.