noscript

Maak zelf een Leibomen Constructie met Steigerbuizen

Heeft u leibomen en wilt u hiervoor een mooie lei constructie maken? Dan kan dat met onze Steigerbuizen en Buiskoppelingen. Doorgaans wordt hierbij gekozen voor de stalen buizen, deze zijn gegalvaniseerd en roesten niet. Door middel van het Oogdeel Enkel Scharnierstuk en Oogdeel 180° Dubbel Scharnierstuk kunt u ook kabels tussen de palen spannen./a>
 

 

Hoe pak ik het aan?

Om het benodigde materiaal te berekenen is het handig de leiconstructie eerst uit te tekenen. Waar komen de bomen, hoeveel staande buizen heb je nodig en hoeveel horizontale steigerbuizen. Daarbij bepalen of er draad nodig is en hoeveel. Deze draden kunnen door middel van onze buiskoppelingen aan de staanders worden bevestigd.

Voordelen

Het werken met de steigerbuizen is erg eenvoudig. Via onze webshop kunt u alle benodigde buizen en koppelingen eenvoudig bestellen. Alles kunt u daarbij op maat bestellen. Voor het monteren van de constructie is doorgaans niet meer nodig dan een inbussleutel! Vaak werkt het goed om eerst een eenvoudige tekening te maken van de constructie die u wilt maken, zo heeft u een goed beeld van de benodigde materialen. Mocht u er niet uitkomen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze helpdesk voor tips en advies.