noscript

Steigerpijpen

 

Steigerpijp op maat gezaagd

Via onze webshop bestelt u eenvoudig stalen steigerpijp of aluminium steigerpijp!

Hieronder kunt u kiezen voor de stalen of aluminium variant. Let op! Wij zagen deze buizen gratis voor u op maat!

 

Bij SteigerbuisOnline vindt u het grootste assortiment steigerbuizen! Met onze steigerbuis maakt u unieke, stoere industriële meubels, kasten, stellingen, kapstokken en nog veel meer! Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare type buis. U kunt deze steigerbuizen o.a. combineren met onze stalen buiskoppelingen, zwarte buiskoppelingen of een van onze andere series.

Steigerbuizen
Zwart

Zwarte Steigerbuis Op Maat Kopen

Steigerbuizen
Staal

Stalen Steigerbuis Op Maat Kopen

Steigerbuizen
Aluminium

Aluminium Steigerbuis Op Maat Kopen

Steigerbuizen
Vierkant

Vierkante Steigerbuis Op Maat Kopen

Buizen
RVS/INOX

RVS Steigerbuis Online Op Maat Kopen

Rondhout
Palen

Rondhouten Palen Online Op Maat Kopen

Steigerbuis op maat kopen?

Bij SteigerbuisOnline treft u het grootste aanbod steigerbuizen en buiskoppelingen van Nederland en België of eigenlijk van heel Europa! U kunt kiezen uit diverse materialen en kleuren steigerbuizen, zoals Zwart, Staal, Aluminium of Hout. Naast deze steigerbuizen verkopen wij ook een exclusieve lijn koppelingen en buizen in RVS, voorzien van een hoogwaardige PVD coating in Goud/Messing, Zwart of Brons.


Heel veel keuze

Naast de keuze in kleur en materiaal is er de keuze uit diverse diameters. De stalen en aluminium steigerbuis is verkrijgbaar in (respectievelijk) zes verschillende diameters: 21,3 (22) / 26,9 (27) / 33,7 (34) / 42,4 (42) / 48,3 (48) en 60,3 (60) mm. De zwarte buis is er in vijf verschillende diameters. De meeste buizen zijn leverbaar tot zes meter, de zwarte buizen zijn leverbaar tot drie meter.


Online Steigerbuis Bestellen

Het bestellen van op maat gemaakte steigerbuis was nog nooit zo eenvoudig. Via de webshop bestelt u met enkele klikken alles op maat gemaakt. Wij zagen alle netjes voor u op maat en zorgen ervoor dat het netjes bij u thuis wordt bezorgd. Ophalen kan natuurlijk ook; kunt u direct een kijkje nemen in onze showroom.

Toepassingen met steigerbuis

Steigerbuizen zijn perfect te gebruiken om elke gewenste constructie te bouwen; ingewikkeld of eenvoudig. Eigenlijk zijn de mogelijkheden met steigerbuizen eindeloos door de vele verschillende typen buiskoppelingen. Onze Gegalvaniseerde Stalen, Aluminium Steigerbuizen en RVS Buizen zijn bestand tegen alle weertypen en kunnen dus probleemloos buiten worden toegepast. Op onze inspiratiepagina kunt u een uitgebreid overzicht zien van wat er allemaal mogelijk is met steigerbuis en buiskoppelingen.


Buizen kopen of op maat laten maken?

De steigerbuizen worden voor u gratis op maat gezaagd, zodat u alles eenvoudig in elkaar kunt zetten.. Alles leverbaar uit voorraad, dus u kunt snel starten met uw steigerbuis project. Stukken goedkoper dan in de bouwmarkt en veelmeer keus in steigerbuizen en buiskoppelingen.


Steigerbuis in uw winkel of kantoor

Veel mensen kennen steigerbuis alleen van de reclamedoeken aan de gevel, maar er is zoveel meer mogelijk. Maak prachtige industriële bureaus, tafels en banken. Of denk aan de mogelijkheden om met steigerbuis een kapstok of presentatiemeubel te maken. Wij adviseren u graag over de toepassing van steigerbuis in uw bedrijf.