SteigerbuisOnline, aangenaam!

Als familiebedrijf met onze basis ver voor de wereld van internet en online verkopen weten wij wat belangrijk is voor onze klanten. Elke dag streven we daarom naar de beste kwaliteit en de hoogste klanttevredenheid.

Niet voor niets beoordelen onze klanten ons met gemiddeld een 9.3 en bevelen ons aan bij hun zakenrelaties, vrienden en familie! Dat is waar we het voor doen; elke dag opnieuw!

Dagelijks zetten wij ons in voor de beste kwaliteit, de snelste levertijden en het meest uitgebreide assortiment in de markt! Dus mist u iets in onze webshop? Laat het ons weten.

SteigerbuisOnline: al sinds jaar en dag hét adres voor Steigerbuizen en Buiskoppelingen.

Showroom

Wil je de materialen eerst zien of persoonlijk advies op maat? Bezoek dan onze showroom in Monster. We helpen je daar graag verder met je project. Onze showroom ligt op steenworp afstand van het strand, dus je kunt het bezoek altijd combineren met een heerlijk bezoek aan het strand.

Team | SteigerbuisOnline

Eenvoudig bestellen

Elke dag doen wij ons best het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Onze webshop krijgt geregeld updates om het bestellen nog eenvoudiger te maken. Kom je er via de website toch niet uit? Geen probleem, je kunt ons bereiken via chat, mail of telefoon. We helpen je dan graag op weg.

Deskundig advies

Je kunt altijd vrijblijvend gebruik maken van onze specialisten bij het uitrekenen of beoordelen van je project. We gaan een uitdaging zelden uit de weg en vinden altijd een passende oplossing.

Snelle levering

Doordat we alle processen inmiddels perfect op elkaar hebben afgestemd kunnen we je maatwerk bestelling doorgaans binnen 2 werkdagen al afleveren. Vaak zelfs al de volgende werkdag. Wil je echter een latere levering kan dat natuurlijk ook, dit kun je aangeven bij het afronden van je order.

SteigerbuisOnline - webshop voor steigerbuizen en koppelingen

Contactgegevens

  • SteigerbuisOnline
  • Vlotlaan 112
  • 2681 TV Monster (NL)
  • 0174 725 710