Wat is KiyOh.nl?

KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen. Bedrijven zetten KiyOh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor u als consument, maar ook voor het bedrijf zelf. U kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie u te maken heeft. En bedrijven kunnen leren van uw feedback. KiyOh is medio 2009 gestart en groeit hard. Inmiddels zijn er duizenden webshops die KiyOh gebruiken. 

Wat doet KiyOh om valse beoordelingen zoveel mogelijk te voorkomen?

Omdat betrouwbaarheid voor een groot deel afhankelijk is van het aantal beoordelingen dat een bedrijf krijgt, hebben bedrijven de mogelijkheid hun klanten actief uit te nodigen voor een beoordeling, door het per mail versturen van een beoordelingsverzoek. Hoewel we moeten toegeven dat geen enkel systeem volledig waterdicht is hebben wij getracht zoveel mogelijk werkbare handmatige en technisch barrières te plaatsen die de betrouwbaarheid van beoordelingen versterken en de kans op misbruik verkleinen.

10

Meerdere bestellingen naar volle tevredenheid ontvangen.

Inmiddels hebben wij hier al 4 keer steigerbuizen gekocht. Keurig op de bestelde lengte, en alle keren in een keer compleet geleverd. Ook nog door een vriendelijke chauffeur. Vanwege het grote assortiment kunnen we al onze ideeën maken.

  • Aanbevelen? Ja
8

prima !

snel en correct

  • Aanbevelen? Ja
8

prima!

Eenvoudig bestellen en snel geleverd. Duidelijk aangegeven dat er geen handleiding/instructie bij zit. Het monteren is vrij simpel maar 1 a4 met instructie zou de cirkel rond maken.

  • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en goede levering tegen betaalbare prijs

Snelle en goede levering tegen betaalbare prijs

  • Aanbevelen? Ja
9

top

Correcte kwaliteit en service tegen sterke prijs

  • Aanbevelen? Ja
10

Flexibel en alles op voorraad voor een scherpe prijs

Het was geen probleem om mijn order te wijzigen. Binnen een uur kon alles opgehaald worden. Service en ook nog eens voor een goede prijs

  • Aanbevelen? Ja
9

Snelle en nette levering

Hele fijne en duidelijke site. Super dat achteraf betalen mogelijk is. Materialen werden snel, netjes verpakt op gewenste dag geleverd.

  • Aanbevelen? Ja
10

Meedenkend en vlot!

Zocht een systeem waarmee wij onze was in het trapgat konden laten drogen. Ik dacht hierbij aan een standaard kapstok van 2,5m. Drie bevestigingspunten etc. vrij simpel. Was alleen in het zwart verkrijgbaar als ''pakket''. Contact opgenomen omdat het voor op zolder was en in kosten zou schelen als het gewoonweg in gegalvaniseerd staal kon. Dit was geen probleem en kreeg de exacte maten en onderdelen toegestuurd zodat ik deze zelf kon bestellen. Scheelde € 30 euro! Fijn dat er zo wordt meegedacht zonder te denken in eigen belang!

  • Aanbevelen? Ja
9

super

mooi product en handig in elkaar te zetten.

  • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en correcte levering

Snelle levering! De bartafel is top en heeft een super mooie uitstraling. Wij zijn er erg blij mee

  • Aanbevelen? Ja

Lees hier alle beoordelingen van Steigerbuis Online op KiyOh.nl!