Wat is KiyOh.nl?

KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen. Bedrijven zetten KiyOh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor u als consument, maar ook voor het bedrijf zelf. U kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie u te maken heeft. En bedrijven kunnen leren van uw feedback. KiyOh is medio 2009 gestart en groeit hard. Inmiddels zijn er duizenden webshops die KiyOh gebruiken. 

Wat doet KiyOh om valse beoordelingen zoveel mogelijk te voorkomen?

Omdat betrouwbaarheid voor een groot deel afhankelijk is van het aantal beoordelingen dat een bedrijf krijgt, hebben bedrijven de mogelijkheid hun klanten actief uit te nodigen voor een beoordeling, door het per mail versturen van een beoordelingsverzoek. Hoewel we moeten toegeven dat geen enkel systeem volledig waterdicht is hebben wij getracht zoveel mogelijk werkbare handmatige en technisch barrières te plaatsen die de betrouwbaarheid van beoordelingen versterken en de kans op misbruik verkleinen.

9

prima,toch snel geleverd

in de correspondentie liep het niet helemaal goed,maar na in de spambox gekeken te hebben .....was het duidelijk.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goed bedrijf

Snelle levering en ik had iets verkeerd besteld dus mail gestuurd werdt meteen op gereageerd.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Spullen besteld via de site en opgehaald. Alles netjes geleverd volgens afspraak.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Zeer goed

  • Aanbevelen? Ja
10

Goed snel en correct geleverd.

Goed snel en correct geleverd.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima bedrijf.

Alles netjes afgeleverd in een doos door een aparte transporteur in het voorgestelde tijdschema. Geen verkeerde onderdelen. Keurig.

  • Aanbevelen? Ja
9

Prima en snelle levering tegen scherpe prijs

Prima en snelle levering tegen scherpe prijs Agenda jammer dat ze geen zwarte aluminium stijgerpijpen hebben

  • Aanbevelen? Ja
2

Extreem trage levering, zonder dat de leverancier je actief informeert

Ik bestelde en betaalde op vrijdag rond het middaguur. Toen ik de dinsdag daarop nog nets had gehoord mailde ik waar de bestelling bleef kreeg ik te horen dat mijn bestelling "in behandeling" was. Toen ik hierop het commentaar terughaalde dat ik dat raar vond en extreem traag kreeg ik kortaf te horen dat desgewenst mijn betaling "bij wijze van uitzondering" terugbetaald kon worden. Ik realiseer me inmiddels dat bestellen bij een ander ook vertraging ging opleveren en heb de order dus door laten gaan. Op vrijdag ontving ik, na een week dus, mijn bestelling. Sterke afrader om hier te kopen, traag, onprofessioneel bedrijf dat niet of onvriendelijk communiceert. Dergelijke bedrijven verdienen het niet te bestaan, er zijn genoeg serieus harde werkers die hun best willen doen voor een klant.

  • Aanbevelen? Ja
8

Goed maar kan sneller

Goederen zijn van prima kwaliteit. Echter duurde de levering langer dan aangegeven op de website. Zou fijn zijn als jullie daar pro actief over informeren.

  • Aanbevelen? Ja
8

Iets later dan gepland maar wel netjes op de hoogte gehouden

Ondertussen 2x besteld bij Steigerbuis Online. Alle keren netjes verpakt geleverd via speciaal transport (lange delen). Website is overzichtelijk en qua voorraad lijkt ook alles goed op orde. Bij de laatste order wat vertraging i.v.m. het op maat zagen van buizen maar wel netjes via de mail op de hoogte gehouden van de voortgang.

  • Aanbevelen? Ja

Lees hier alle beoordelingen van Steigerbuis Online op KiyOh.nl!