Wat is KiyOh.nl?

KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen. Bedrijven zetten KiyOh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor u als consument, maar ook voor het bedrijf zelf. U kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie u te maken heeft. En bedrijven kunnen leren van uw feedback. KiyOh is medio 2009 gestart en groeit hard. Inmiddels zijn er duizenden webshops die KiyOh gebruiken. 

Wat doet KiyOh om valse beoordelingen zoveel mogelijk te voorkomen?

Omdat betrouwbaarheid voor een groot deel afhankelijk is van het aantal beoordelingen dat een bedrijf krijgt, hebben bedrijven de mogelijkheid hun klanten actief uit te nodigen voor een beoordeling, door het per mail versturen van een beoordelingsverzoek. Hoewel we moeten toegeven dat geen enkel systeem volledig waterdicht is hebben wij getracht zoveel mogelijk werkbare handmatige en technisch barrières te plaatsen die de betrouwbaarheid van beoordelingen versterken en de kans op misbruik verkleinen.

10

Perfect

Snelle levering en topkwaliteit!

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en snelle levering

Met een eigen ontwerp een afspraak gemaakt. Vanuit Steigerbuisonline werd prima advies gegeven. Daarna snelle levering en de kliko ombouw staat. Dik tevreden!

  • Aanbevelen? Ja
10

Top! Snelle levering, goede kwaliteit!!

Zeer tevreden. Heel snel geleverd en een goede kwaliteit. Vriendelijk personeel. Je wordt goed op de hoogte gebracht van de levering!

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Door een afleverprobleem met een te grote vrachtauto, werd besloten om de volgende dag met een klein busje het pakket op de plaats af te leveren. Keurig informatie gekregen over de oorzaak van het probleem. Pakket daarna vroeg in de ochtend ontvangen. De webwinkel heeft een groot assortiment en daar zitten handige onderdelen in die je in een doorsnee bouwmarkt niet kunt vinden.

  • Aanbevelen? Ja
10

Alles netjes op tijd geleverd

Kapstok besteld met nog wat andere dingen, alles kwam netjes op tijd aan, en in goede staat. Wat meer kan je wensen

  • Aanbevelen? Ja
8

alles prima geregeld.

zoals al geschreven, alles was prima geregeld.

  • Aanbevelen? Ja
10

gewoon top!

bestelling via de website: snel en overzichtelijk; levering: helemaal top, goed verpakt en snel geleverd

  • Aanbevelen? Ja
6

Anders vrij tevreden

Geen vijzen en pluggen erbij, jammer.

  • Aanbevelen? Ja
8

Prima kwaliteit materiaal, levering in eerste instantie niet goed

Over het geleverde materiaal valt alleen maar te zeggen dat het prima kwaliteit is. De bezorging, door een extern transportbedrijf, ging in eerste instantie niet goed. Op aangegeven datum en tijdsstip werd niets bezorgd. Na contact met bezorgdienst, te horen gekregen dat zending zoek was. Uiteindelijk, 4 dagen later, werd de bestelling alsnog bezorgd. Contact met bezorgdienst was niet optimaal.

  • Aanbevelen? Ja
10

Super ervaring!

Makkelijk bestellen en overzichtelijke lijsten, vlotte afhandeling tot en met de levering. TOP!!!

  • Aanbevelen? Ja

Lees hier alle beoordelingen van Steigerbuis Online op KiyOh.nl!