Wat is KiyOh.nl?

KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen. Bedrijven zetten KiyOh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor u als consument, maar ook voor het bedrijf zelf. U kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie u te maken heeft. En bedrijven kunnen leren van uw feedback. KiyOh is medio 2009 gestart en groeit hard. Inmiddels zijn er duizenden webshops die KiyOh gebruiken. 

Wat doet KiyOh om valse beoordelingen zoveel mogelijk te voorkomen?

Omdat betrouwbaarheid voor een groot deel afhankelijk is van het aantal beoordelingen dat een bedrijf krijgt, hebben bedrijven de mogelijkheid hun klanten actief uit te nodigen voor een beoordeling, door het per mail versturen van een beoordelingsverzoek. Hoewel we moeten toegeven dat geen enkel systeem volledig waterdicht is hebben wij getracht zoveel mogelijk werkbare handmatige en technisch barrières te plaatsen die de betrouwbaarheid van beoordelingen versterken en de kans op misbruik verkleinen.

9

Dit product was precies wat ik nodig had

Zeer vlotte levering

  • Aanbevelen? Ja
9

Een aanrader wanneer je opzoek bent naar steigerbuizen

Na een klein vergelijk ben ik bij Steigerbuis Online terecht gekomen. De prijzen liepen niet erg uiteen tussen de concurrenten maar Steigerbuis Online kon had alle zaken waar ik naar opzoek was in het assortiment. Daarnaast hebben ze ook een bezoekadres wat fijn is mocht er iets niet naar wens zijn. Enige puntje van kritiek (vandaar een 9,5) is dat de materialen in deellevering werden geleverd. Hierdoor moest ik enkele dagen langer op mijn spullen wachten. Vanwege het ontzettend netjes reageren van de serviceafdeling van Steigerbuis Online heb ik het ninimale van de score afgehaald.

  • Aanbevelen? Ja
8

Snelle levering, prima kwaliteit!

Snelle levering, prima kwaliteit, handige website!

  • Aanbevelen? Ja
10

All good!!

Nice and quick delivery.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Goed geleverd en compleet! Goede service & goed bereikbaar.

  • Aanbevelen? Ja
9

prima spullen voor een kapstok .....

mijn dochter had een standaard pakket gezien voor een kapstok, maar de maatvoering was niet de juiste .... https://Steigerbuis-online.nl levert alle materialen en dan kan alles WEL met de juiste maat gemonteerd worden ;-)

  • Aanbevelen? Ja
9

heel goed

heel goed

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Snelle levering

  • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden

Goeie website waar makkelijk op te bestellen is. Levering ook keurig

  • Aanbevelen? Ja
10

Toppers!

Keurig op maat, op tijd en verpakt. Ik ben er blij mee.

  • Aanbevelen? Ja

Lees hier alle beoordelingen van Steigerbuis Online op KiyOh.nl!