Verzinkt Stalen Steigerbuizen Kopen

Stalen Steigerbuis op Maat Gezaagd

Bestel eenvoudig en snel Gegalvaniseerde Steigerbuis gratis op maat gezaagd*. Deze prachtige industriële stalen steigerbuizen zijn te gebruiken met onze stalen buiskoppelingen.

Buizen zijn geschikt voor buitengebruik en bij uitstek geschikt voor het bouwen van constructies die veel kracht of gewicht aan moeten kunnen. Ook perfect voor het maken van tafels, kasten of BBQ meubels.

Onze buizen kunnen kleine oneffenheden vertonen, ontstaan tijdens productie, zagen of transport. Het betreft een industrieel product. Toleranties in lengte tot 5 mm zijn zeldzaam maar mogelijk.

* Wij behouden ons wel het recht bij afwijkende orders zaagkosten te rekenen, maar doen dit altijd in overleg met jou.

Bestellijst

Totaal exclusief btw
EUR
Totaal inclusief btw
EUR
Wordt geladen..

 • Bezorgen of Afhalen
 •   Buizen < 1 meter: 12,50 EUR
 •   Buizen > 1 meter: 23,50 EUR
 •   Afhalen: geen extra kosten
 •   Gratis Verzending v.a. 595,00 EUR
 • Waarom SteigerbuisOnline?
 •   Op Maat gezaagd
 •   Deskundig Advies
 •   Levering uit voorraad
 •   Bezorgen of Afhalen

Staal Verzinkte Steigerbuizen zijn perfect te gebruiken om elke gewenste constructie te bouwen; ingewikkeld of eenvoudig. Eigenlijk zijn de mogelijkheden met steigerbuis eindeloos! De voordelen van steigerbuis op een rij:

Specificaties

Check hieronder alle belangrijkste informatie over onze gegalvaniseerde steigerbuizen, zoals gewichten en wanddiktes.

Type Diameter Wanddikte Gewicht Kg. Behandeling
21.3 mm (½") 21,3 2,00 0,95 Verzinkt
26.9 mm (¾") 26.9 2,30 1,38 Verzinkt
33.7 mm (1") 33.7 2,60 1,98 Verzinkt
42.4 mm (1¼") 42.4 2,60 2,54 Verzinkt
48.3 mm (1½") 48.3 3,25 3,61 Verzinkt
60.3 mm (2") 60.3 3,65 5,10 Verzinkt
  Uit voorraad leverbaar  Gratis op maat gezaagd   Voor binnen- én buitengebruik

Stalen steigerbuizen

Ben je op zoek naar prachtige industriële stalen buizen? Bij Steigerbuis Online koop je de mooiste stalen buizen die geschikt zijn door buitengebruik doordat ze zijn gegalvaniseerd (verzinkt). Deze buizen zijn ontzettend sterk, waardoor ze goed gebruikt kunnen worden in constructies die veel gewicht moeten dragen. Ook voor andere toepassingen zijn deze buizen uitermate geschikt. Je kunt bijvoorbeeld denken een kapstokken, wandrekken, pergola’s, tuinmeubels, spandoekframes, balustrades en nog veel meer! Kortom, met deze oersterke stalen steigerbuizen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Welke afmetingen bieden jullie aan?

Je wilt natuurlijk precies de buizen die u nodig heeft voor jouw project. Daarvoor is het belangrijk dat de stalen buizen de correcte afmetingen hebben. Bij ons kun je de buizen gratis op maat* laten zagen vanaf 50 millimeter! Onze maximale buislengte bedraagt maar liefst 6000 millimeter. Naast de lengte is natuurlijk ook de diameter van belang. Op dit moment bieden wij onze stalen buizen in 6 diameters aan:

Veel Gestelde Vragen

Gratis Zaagservice, hoe werkt dat?
Bij SteigerbuisOnline bestel je eenvoudig je steigerbuizen op maat gezaagd. We bieden je hiervoor onze Gratis Zaagservice.
Wat betekent Gegalvaniseerd / Verzinkt?
Galvaniseren / Thermisch verzinken is een procedé waarbij een beschermende zinklaag wordt aangebracht op staal of ijzer om het tegen roest te beschermen.    Onze buizen zijn verzinkt volgens kwaliteitsnorm: EN-10255-L Thermisch verzinkt  
Wat is de maximale lengte van de buis?
Check hier alle info over de maximale lengtes van onze buizen.
Leverbaar tot 6000 mm (6 meter):
Staal Verzinkt Rond / Staal Verzinkt Vierkant / Aluminium Rond / Aluminium Zwart Rond
Leverbaar tot 3000 mm (3 meter):
Staal Zwart Rond / Staal Zwart Vierkant
Ps. De minimale lengte waar wij de buizen op kunne zagen is 50 mm (5cm)
Wat is de wanddikte van de buis?
Check via onderstaande link alle info over de wanddiktes van onze buizen. Waardes gegeven in mm.
Bekijk hier de wanddiktes van onze steigerbuizen.
Wat is het gewicht van de steigerbuizen?
Check via onderstaande link alle info over de gewichten van onze buizen. Waardes gegeven in Kg per strekkende meter
Bekijk hier de wanddiktes van onze steigerbuizen.
Kan de steigerbuis worden gebogen?
Wij bieden deze optie niet aan. Voornamelijk omdat de meeste buizen niet geschikt zijn om gebogen/gewalst te worden omdat de coating of oppervlakte behandeling dan kan beschadigen.

Leverbaar in 6 diameters

De Verzinkte Steigerbuizen van SteigerbuisOnline zijn leverbaar in maar liefst 6 diameters. Hierdoor zijn de toepassingen eindeloos en is er altijd een passende stalen steigerbuis voor jouw project.

 •   21.3 mm
 •   26.9 mm
 •   33.7 mm
 •   42.4 mm
 •   48.3 mm
 •   60.3 mm

Steigerbuis zelf op maat zagen, kan dat?

Wij krijgen regelmatig de vraag of je als klant de buizen ook zelf op maat kunt zagen. Het antwoord is ja en nee. Doorgaans adviseren wij om het zware en lastige werk door ons te laten doen, we hebben het immers over dikwandige stalen buizen. Deze buizen zaag je niet met een doorsnee ijzerzaag door. Het kan in principe met een slijptol, maar doorgaans slechts voor enkele zaagsnedes.

Voor onze professionele klanten is het zagen vaak geen probleem, mits zij beschikken over de juiste apparatuur. Dan kan het zelf op maat zagen van de steigerbuis op locatie wat extra flexibiliteit geven. Twijfel je? Laat het ons weten zodat we je kunnen adviseren.

  Uit voorraad leverbaar  Gratis op maat gezaagd   Voor binnen- én buitengebruik

Stalen Steigerbuizen kopen?

Wil je een verzinkte steigerpijp kopen? Bij SteigerbuisOnline zijn er talloze mogelijkheden. Bepaal zelf de lengte en diameter van jouw stalen steigerbuis via bovenstaand formulier. Vervolgens kies je de bijpassende verzinkte buiskoppelingen. Zo kun je jouw eigen meubel of constructie compleet naar wens samenstellen. Onze steigerbuizen worden gratis op maat gezaagd en razendsnel bezorgd bij jou thuis of op kantoor. 

Wist je al dat we een hele pagina met inspiratie hebben voor jouw ideale meubel? Bekijk onze inspiratie-pagina en ontdek de mogelijkheden die steigerbuizen bieden!

Start met bestellen

Ons complete aanbod (steiger)buizen