Zwarte Steigerbuis koppelingen

Bij SteigerbuisOnline vind je het grootste assortiment Zwarte Buiskoppelingen! Met deze buiskoppelingen maak je unieke, stoere industriële meubels, kasten, stellingen, kapstokken en nog veel meer! Combineer ze met de mat zwarte steigerbuizen of gegalvaniseerd stalen steigerbuis. Kies hieronder uit een van de beschikbare diameters. Een groot deel van de koppelingen is geschikt voor buitengebruik!

 

Ø 21,3 mm
Zwart

Steigerbuis Koppelingen - Zwart 21.3 mm

Keuze uit 13 type buiskoppelingen.

Ø 26,9 mm
Zwart

Steigerbuis Koppelingen - Zwart 26.9 mm

Keuze uit 35 type buiskoppelingen.

Ø 33,7 mm
Zwart

Steigerbuis Koppelingen - Zwart 33.7 mm

Keuze uit 35 type buiskoppelingen.

Ø 42,4 mm
Zwart

Steigerbuis Koppelingen - Zwart 42.4 mm

Keuze uit 32 type buiskoppelingen.

Ø 48,3 mm
Zwart

Steigerbuis Koppelingen - Zwart 48.3 mm

Keuze uit 32 type buiskoppelingen.

Zwarte Steigerbuis

Keuze uit 5 verschillende diameters.

 

Zwarte buiskoppelingen: eindeloos veel mogelijkheden

Met onze zwarte buiskoppelingen (tubeclamps) kun je gecombineerd met zwarte steigerbuizen eenvoudig ijzersterke constructies maken. Denk daarbij aan meubels, stellingen, beursstands, spandoekframes en kledingrekken. De zwarte koppelingen zijn grotendeels geschikt voor buitengebruik, dit staat aangeven in het overzicht en bij de specificaties (KTL indoor of KTL+ outdoor).

De zwarte steigerbuiskoppelingen zijn verkrijgbaar in vijf diameters. Daarbij kun je de constructie steeds weer in en uit elkaar halen, indien nodig. Veel succes met jouw project!

Zwarte buiskoppelingen in verschillende diameters

Eigenlijk is elke constructie mogelijk. Wij bieden je meer dan 30 verschillende type zwarte koppelingen. Denk daarbij aan voetplaten, kniestukken, t-stukken, hoekstukken, koppelstukken, bevestigingsringen en meer.

Voor elke klus hebben wij de juiste koppelingen voor je, nergens anders heb je zoveel keuze! Kom je er toch niet helemaal uit? Laat het ons weten en we helpen je graag verder.