Buiskoppelingen

Met buiskoppelingen (tubeclamps) kun je eenvoudig ijzersterke constructies maken in combinatie met steigerbuis. Voor het monteren van de steigerbuisconstructie heb je alleen een inbussleutel nodig, meer niet! Daarbij kun je de constructie, indien nodig, steeds weer in- en uit elkaar halen. Bij SteigerbuisOnline vind je meer dan alleen stalen buiskoppelingen, check ook onze zwarte, vierkante en exclusieve RVS buiskoppelingen. Hieronder ons uitgebreide assortiment steigerbuiskoppelingen, te combineren met de bijpassende steigerbuizen.


Beste Kwaliteit en Service

Kies uit meer dan 60 verschillende type steigerbuiskoppelingen. Denk daarbij aan o.a. t-stukken, voetstukken, hoekstukken en kniestukken. Door de vele soorten buiskoppelingen en buizen in diverse diameters is er eigenlijk geen klus wat je niet kunt maken met buiskoppelingen!

SteigerbuisOnline beidt je naast grootste aanbod en de beste kwaliteit ook nog de beste service. Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem! Onze specialisten, zoals Mike, staan voor je klaar voor advies op maat.

Hoe gebruik ik de koppelingen?

Voor het werken met buizen en buiskoppelingen heb je eigenlijk niet meer nodig dan een inbussleutel. Wij zagen de buizen voor je op maat, zodat montage zeer eenvoudig is. Maak gebruik van de beschikbare DIY assortiment of maak zelf een ontwerp. Wij kunnen je ook altijd helpen bij het uitwerken van je plannen.

Check ook ons Help Center voor de meest voorkomende vragen.


Zwarte Buiskoppelingen

Met ons uitgebreide assortiment zwarte buiskoppelingen maak je prachtige stijlvolle meubels, kapstokken, kasten en meer. Samen met de mat zwarte steigerbuizen leverbaar tot 3 meter, een schitterende combinatie.

Stalen Buiskoppelingen

Onze thermisch verzinkte (gegalvaniseerde) stalen koppelingen zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. De bijpassende steigerbuizen zijn leverbaar tot lengtes van 6 meter, waardoor eigenlijk elke constructie mogelijk is.

Vierkante Buiskoppelingen

Op zoek naar de industriele uitstraling van steigerbuis, maar wil je net iets anders? Dan hebben wij een mooie serie vierkante buiskoppelingen. Met de bijpassende vierkante buizen tot 6 meter kunt u elke constructie maken.

RVS Construct koppelingen

Deze prachtige RVS koppelingen zijn uitgevoerd in 316 buitenkwaliteit. Keuze uit 15 verschillende type koppelingen. Te gebruiken met de RVS buis. leverbaar in 304 en 316 kwaliteit.

RVS Exclusive koppelingen

Deze schitterend afgewerkte koppelingen zijn uitgevoerd in de hoogste kwaliteit RVS en voorzien van PVD coating. Ook buis leverbaar in Goud/Messing en Koper.

Playwood connectors

Deze connector kan gebruikt worden met elk type plaatmateriaal met een dikte tussen de 16 en 19 mm. Geschikt voor binnen- en buitengebruik. Ontworpen om een leven lang mee te gaan, door een onverwoestbare combinatie van kunststof en glasvezel.

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  1. Zwart 0
  2. Staal 0
  3. Vierkant 0
  4. Corten 0
  5. Overzicht Buiskoppelingen 565