Bestellen en Betalen

Alle informatie over het bestellen en betalen bij SteigerbuisOnline
Op welke manieren kan ik betalen?
Online kun je veilig betalen met iDeal, Paypal, creditcard, Apple Pay, Klarna, Bancontact, VPay of een handmatige overboeking. In de showroom kun je betalen met je pinpas of contant geld. Ons bankrekeningnummer is NL60 RABO 0145 9836 84 SteigerbuisOnline maakt gebruik van Mollie voor het verwerken van onze betalingen. Hiermee ben je als klant gegarandeerd van een veilige afhandeling van je betaling en hoef je nooit financiële gegevens op onze webshop achter te laten. Lees hier meer over Mollie...
Bieden jullie achteraf / gespreid betalen aan?
Ja. Dit kan op twee manieren: Klarna Via Klarna kun je kiezen voor achteraf (Klarna Pay Later) of gespreid (Klarna Slice It) betalen. De verdere afhandeling van de betaing verloopt dan via Klarna, je ontvangt hierover vanzelf bericht. Creditcard Wanneer je een bestelling plaatst, wordt het bedrag op je creditcard gereserveerd. De daadwerkelijke afschrijving wordt pas na de levering gedaan. Op die manier betaal je dus ook achteraf.
Kan ik zonder BTW bestellen via intracommunautaire levering ?
Heeft u een buitenlandse onderneming en wilt u een 0% BTE / intracommunautaire levering? U kunt bij het afronden van de bestelling en/of bij het aanmaken van een account een gelding BTW nummer invoeren. Op het moment dat het BTW nummer correct is wordt de BTW automatisch op 0% gezet. Let op; restitutie van de BTW na het plaatsen van een bestelling is niet mogelijk.
Gratis Zaagservice, hoe werkt dat?
Bij SteigerbuisOnline bestel je eenvoudig je steigerbuizen op maat gezaagd. We bieden je hiervoor onze Gratis Zaagservice.
Bekijk video met uitleg van bestelproces
Hoe zit het met privacy?
SteigerbuisOnline respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.   De Privacy Policy voor Bezoekers geldt voor iedereen die een website BRP Online B.V. bezoekt. 1. BeheerDe website staat onder beheer van BRP Online B.V. Gegevens te vinden op o.a. www.steigerbuis‐online.nl 2. Gegevens...