BBQ Meubel Gamba | Staal 26.9 mm | Wiel | DIY Vorige BBQ Meubel Gamba | Staal 26.9 mm | Wiel | DIY

BBQ Meubel T-Bone | Aluminium Zwart 42.4 mm | Wiel | DIY

EUR 514,15 EUR 424,92
Op voorraad
SKU
DIY-BA-424-tbone

Voor de serieuze griller! Met dit meubel maak je van jouw XL Kamado eenvoudig een complete buitenkeuken. Te gebruiken met elke type Kamado/BQQ zoals Big Green Egg, de Bastard, Kamado Joe of Grill Guru.

Dit robuuste steigerbuis BBQ Meubel bestel je eenvoudig online, in elke gewenste maatvoering. Bepaal zelf de hoogte, breedte en diepte en wij verzorgen de rest. Uitgevoerd in zwarte aluminium buis 42,4 mm, waardoor dit meubel sterk maar ook licht en wendbaar is. Inclusief wielen. Bestel bevestigingsringen voor het monteren van een tafelblad indien nodig

Geschikt voor buitengebruik.

1000 mm

1000 mm

1000 mm

Uitleg DIY Bouwpakketten

Hier bestel je prachtige steigerbuis meubels, trapleuningen, pergola's en meer in een handomdraai. Bepaal zelf de gewenste afmetingen en wij leveren binnen gemiddeld 2 werkdagen alles wat je nodig hebt op maat. Met de meegeleverde inbussleutel monteer je vervolgens eenvoudig je eigen industriële steigerbuis constructie.

Opgelet

Onze buizen kunnen kleine oneffenheden vertonen, ontstaan tijdens productie, zagen of transport. Het betreft een industrieel product welke ook bedrukt kan zijn met productcoderingen (stalen buis). Deze bedrukking kan met de juiste middelen worden verwijderd.

Alle bouwpakketten zijn maatwerk en zijn uitgesloten van herroepingsrecht en kunnen derhalve niet geretourneerd of geruild worden.

Maatbepaling

Bij het instellen van de maten wordt altijd gewerkt met de (globale) buitenmaten van de constructie. Dus stel je kiest bij een tafel voor een breedte van 2000 mm dan wordt de uiteindelijke buitenmaat van de tafel ca. 2 meter. Wilt u de binnenmaat bepalen; dan trek je tweemaal de gebruikte buisdiameter van deze buitenmaat af.

Heb je een hele specifieke maatvoering, zoals bijvoorbeeld een kledingrek tussen twee muren? Laat ons dan even meekijken, zodat er geen verrassingen zijn later. Soms zorgt een voetplaat bijvoorbeeld voor een aantal extra centimeters qua breedte.

Meer informatie
SKU DIY-BA-424-tbone
Afhalen mogelijk Ja
Buisdiameter Rond - 42,4 mm (1-1/4")
Materiaal Aluminium
Kleur Zwart
Behandeling KTL+ (outdoor)
Uitvoering Staande constructie
Vloerafwerking Wielen
Fabrikant Moduworx ®
Customer Questions
No Questions
Start