Kapstok Leeds | Staal 33.7 mm | Wand | DIY Vorige Kapstok Leeds | Staal 33.7 mm | Wand | DIY

Kapstok Leeds | Staal 26.9 mm | Wand | DIY

EUR 32,92 EUR 27,21
Op voorraad
SKU
DIY-GS-269-leeds

Deze stijlvolle steigerbuis kapstok bestel je eenvoudig online, in elke gewenste maatvoering. Bepaal zelf de breedte en wij verzorgen de rest. Uitgevoerd in stalen steigerbuis 26,9 mm. Standaard inclusief vijf gedraaide haken. Je kunt altijd naar wens extra haken bestellen.

1000 mm

1000 mm

Uitleg DIY Bouwpakketten

Hier bestel je prachtige steigerbuis meubels, trapleuningen, pergola's en meer in een handomdraai. Bepaal zelf de gewenste afmetingen en wij leveren binnen gemiddeld 2 werkdagen alles wat je nodig hebt op maat. Met de meegeleverde inbussleutel monteer je vervolgens eenvoudig je eigen industriële steigerbuis constructie

Opgelet

Onze buizen kunnen kleine oneffenheden vertonen, ontstaan tijdens productie, zagen of transport. Het betreft een industrieel product welke ook bedrukt kan zijn met productcoderingen (stalen buis). Deze bedrukking kan met de juiste middelen worden verwijderd.

Maatbepaling

Bij het instellen van de maten wordt altijd gewerkt met de (globale) buitenmaten van de constructie. Dus stel je kiest bij een tafel voor een breedte van 2000 mm dan wordt de uiteindelijke buitenmaat van de tafel ca. 2 meter. Wilt u de binnenmaat bepalen; dan trek je tweemaal de gebruikte buisdiameter van deze buitenmaat af.

Heb je een hele specifieke maatvoering, zoals bijvoorbeeld een kledingrek tussen twee muren? Laat ons dan even meekijken, zodat er geen verrassingen zijn later. Soms zorgt een voetplaat bijvoorbeeld voor een aantal extra centimeters qua breedte.

Van steigerbuis tot kapstok

Zelf een kapstok maken kan heel simpel met onze steigerbuizen en koppelstukken. Is de hal bij jou niet de meest mooie plek in huis of wordt het snel een rommelige hoek met alle jassen en schoenen? Jouw ideale kapstok is heel gemakkelijk zelf te maken met onze 3D steigerbuis meubelcollestie. Deze kapstok past perfect in een industrieel interieur!

Maak zelf je eigen kapstok

Er zijn genoeg standaard kapstokken te vinden, maar wil je een keer iets anders en een kapstok die perfect past in een industrieel interieur? Dan kun je van steigerbuis zelf een kapstok maken. Met onze materialen maak je in een handomdraai de ideale kapstok die precies op maat kan worden aangepast aan de ruimte.

DIY/DHZ Pakket

Het bestellen van jouw ideale kapstok bij SteigerbuisOnline is heel eenvoudig. Selecteer het model, pas de maten aan, check de 3D weergave van je meubel en check de prijs. Daarna is het Klik & Bestel.

Meer informatie
SKU DIY-GS-269-leeds
Buisdiameter 26,9 mm (3/4")
Materiaal Staal
Kleur Zilver
Behandeling Verzinkt (thermisch/volbad)
Uitvoering Wandbevestiging
Vloerafwerking Niet van toepassing
Fabrikant Moduworx ®
Customer Questions
No Questions