Kledingrek Toulouse | Zwart 33.7 mm | Vloer/Wand | DIY Vorige Kledingrek Toulon | Zwart 33.7 mm | Vloer/Wand | DIY

Kledingrek Toulouse | Zwart 26.9 mm | Vloer/Wand | DIY

EUR 200,38 EUR 165,60
Op voorraad
SKU
DIY-BS-269-toulouse

Bestel hier eenvoudig dit industriële en super functionele kledingrek. Uitgevoerd in de stijlvolle zwarte steigerbuis in diameter 26.9mm. Heb je haken nodig kun je deze apart bijbestellen. De middelste roede is op elke hoogte vast te zetten.

Bepaal eenvoudig zelf de gewenste maten en wij zagen de buizen voor je op maat zodat je alleen nog een inbussleutel nodig hebt.

Horizontale roedes zelf op hoogte te stellen.

1000 mm

1000 mm

1000 mm

Uitleg DIY Bouwpakketten

Bestel prachtige steigerbuis meubels, trapleuningen, pergola's en meer in een handomdraai. Bepaal zelf de gewenste afmetingen en wij leveren binnen gemiddeld 2 werkdagen alles wat je nodig hebt op maat. Met de meegeleverde inbussleutel monteer je vervolgens eenvoudig je eigen industriële steigerbuis constructie. 

Opgelet

De DIY pakketten worden geleverd zonder bouwtekening en bevestigingsmaterialen. Bijpassende schroeven en/of pluggen vind je onderaan de pagina.

Onze buizen kunnen kleine oneffenheden vertonen, ontstaan tijdens productie, zagen of transport. Het betreft een industrieel product welke ook bedrukt kan zijn met productcoderingen (stalen buis). Deze bedrukking kan met de juiste middelen worden verwijderd. 

Alle bouwpakketten zijn maatwerk en zijn uitgesloten van herroepingsrecht en kunnen derhalve niet geretourneerd of geruild worden.

Maatbepaling

Bij het instellen van de maten wordt altijd gewerkt met de (globale) buitenmaten van de constructie. Dus stel je kiest bij een tafel voor een breedte van 2000 mm dan wordt de uiteindelijke buitenmaat van de tafel ca. 2 meter. Wilt u de binnenmaat bepalen; dan trek je tweemaal de gebruikte buisdiameter van deze buitenmaat af.

Heb je een hele specifieke maatvoering, zoals bijvoorbeeld een kledingrek tussen twee muren? Laat ons dan even meekijken, zodat er geen verrassingen zijn later. Soms zorgt een voetplaat bijvoorbeeld voor een aantal extra centimeters qua breedte.

Meer informatie
SKU DIY-BS-269-toulouse
Afhalen mogelijk Ja
Buisdiameter Rond - 26,9 mm (3/4")
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Behandeling KTL+ (in-/outdoor)
Uitvoering Wand en Vloer
Vloerafwerking Voetplaten
Fabrikant Moduworx ®
Customer Questions
Wat ontvang ik precies als ik een bouwpakket bestel?

Onze bouwpakketten bevatten alle buiskoppelingen én op maat gezaagde buizen welke nodig zijn om de getoonde constructie te kunnen maken. We leveren standaard een passende inbussleutel mee, meer heb je niet nodig!

Zaken als hout, schroeven of inbus afdekdopjes zijn geen standaard onderdelen van de pakketten.  

Worden de schroeven/pluggen meegeleverd?

Standaard bevatten de bouwpakketten geen schroeven en of pluggen voor bevestiging aan muur, plafond of vloer.

Deze kun je los bijbestellen via de webshop. De bijpassende materialen worden doorgaans weergegeven onderaan de betreffende productpagina. 

Welke schroeven kan ik het beste gebruiken?

Welke schroef het beste past hangt af van de toepassing. Sowieso tref je de best passende schroeven onderaan de productpagina. Hieronder kort de eigenschappen per type schroef:

ZWARTE SCHROEF 4.5X30 MET RING
Deze kleinere schroeven worden doorgaans gebruikt om houten planken of tafelbladen te bevestigen aan de constructie. Vaak via de bevestigingsringen.

ZWARTE SCHROEF 5X50 - (8 ST.)
Gebruikt om voetplaten te bevestigen in vloer, muur of plafond. In geval van een stenen muur maak je gebruik van de Fischer DuoPower pluggen.

ZWARTE SCHROEF 6X50 - (8 ST.)
Gebruikt om voetplaten te bevestigen in vloer, muur of plafond. In geval van een stenen muur maak je gebruik van de Fischer DuoPower pluggen.

FISCHER PLUG 8 X 40
Fischer DUOPOWER pluggen zijn de allernieuwste pluggen van Fischer. Deze pluggen zijn te gebruiken voor iedere bevestiging, ook voor in een holle wand (gipsplaten). Deze pluggen hebben een diameter van 8 mm. In deze verpakking zitten 8 stuks. Diameter schroef 4,5 - 6,0 mm

Ontvang ik ook een bouwtekening?

Onze bouwpakketten komen in principe zonder werktekening. Waarom dat is? Omdat wij weten dat onze klanten toppers zijn op het gebied van klussen!

Maar ook omdat de constructies doorgaans logisch in elkaar steken én omdat je altijd nog het 3D model op de website kunt raadplegen. Je kunt deze draaien en inzoomen voor een perfect beeld van de constructie.

Kom je er toch niet uit? Geen probleem, onze specialisten zitten voor je klaar om je op weg te helpen.

Waarom zijn de zwarte roedes / leuningen maximaal 3 meter?

Onze zwarte buizen zijn maximaal 3 meter. Onze standaard bouwpakketten zijn hierdoor vaak niet langer/breder te bestellen.

Er zijn echter wel mogelijkheden om de roedes e.d. te verlengen middels bijvoorbeeld een Lang T-stuk. 

Start