Zwarte Vierkante Buiskoppelingen - 40x40 mm

Hier vind je ons assortiment vierkant zwarte stalen buiskoppelingen in de maat 40x40 mm. Hiermee bouw je eenvoudig elke constructie, je hebt alleen nog een inbussleutel nodig. Te gebruiken met Zwarte Vierkante koker 25x25 mm

Deze diameter wordt vaak gebruikt voor het maken van kapstokken, kledingrekken, gordijnroedes en kasten

Filteren
Positie
Product Naam
Art.nr.
prijs
Kleur
Buisdiameter
Hoek / Graden
Kee Klamp model
Materiaal
Vloerafwerking
Afhalen mogelijk
Korte naam
Hoofdproduct
Korte introductie
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
13 producten
200
Alle
Filteren
Positie
Product Naam
Art.nr.
prijs
Kleur
Buisdiameter
Hoek / Graden
Kee Klamp model
Materiaal
Vloerafwerking
Afhalen mogelijk
Korte naam
Hoofdproduct
Korte introductie
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
13 producten
200
Alle

Beschikbare diameters

Kies uit maar liefst 5 verschillende maten / diameters zwarte buiskoppelingen. Voor elk project een passende koppeling!

Ø 21,3 mm Ø 26,9 mm Ø 33,7 mm Ø 42,4 mm Ø 48,3 mm

 

Onze koppelingen zijn voorzien van een duurzame coating welke diep doordringt in het materiaal, waardoor de koppeling een extra hoge mate van corrosiebestendigheid heeft.

Het lakwerk is weliswaar niet volledig bestand tegen UV-straling en kan bij langdurige blootstelling aan zon en regen in kleur teruglopen en corrosieplekjes gaan vertonen.

Hoe werkt het systeem?

Werken met buiskoppelingen is naast heel leuk ook heel eenvoudig. De buiskoppelingen worden met een inbusbout vastgeklemd aan de buis. Zo ontstaat een zeer sterke verbinding, maar kun je indien nodig de constructie eenvoudig demonteren en/of aanpassen. Door het ruime aanbod aan types en diameters kun je eigenlijk elk project realiseren.

De buizen zijn leverbaar in staal, zwart (staal), aluminium, vierkant (staal) en RVS. Dus welke toepassing je ook hebt, wij hebben de geschikte buis én zagen deze gratis voor je op maat. Je hebt dus alleen een inbussleutel nodig voor de montage.

Bestelling & Levering

Via de webshop bestel je eenvoudig alle benodigde materialen en reken je veilig af via Mollie. De steigerbuizen zagen we gratis voor je op maat. De bestelling wordt vervolgens razendsnel en betrouwbaar geleverd tot aan de deur of haal je het af op onze locatie in Monster.  

Wil je meer informatie over bestellen, betaalmogelijkheden of verzending; in ons HelpCenter vind je de meest gestelde vragen. Veel succes met je project.