Bestellijst

Totaal exclusief btw
EUR
Totaal inclusief btw
EUR
Wordt geladen..

  • Bezorgen of Afhalen
  •   Buizen < 1 meter: 12,50 EUR
  •   Buizen > 1 meter: 23,50 EUR
  •   Afhalen: geen extra kosten
  •   Gratis Verzending v.a. 595,00 EUR
  • Waarom SteigerbuisOnline?
  •   Op Maat gezaagd
  •   Deskundig Advies
  •   Levering uit voorraad
  •   Bezorgen of Afhalen
Onze buizen kunnen kleine oneffenheden vertonen, ontstaan tijdens productie, zagen of transport. Het betreft een industrieel product. Toleranties in lengte tot 5 mm zijn mogelijk.
Vierkante buis op maat in Verzinkt of Zwart Staal

Vierkant Kokerprofiel / Vierkante Steigerbuis in Gegalvaniseerd Staal 25x25 of 40x40mm, of Staal Zwart 25x25 mm wanddikte 2mm. Te gebruiken met onze Vierkante Buiskoppelingen. Beide uitvoeringen geschikt voor buitengebruik.

 

Technische Specificaties

Type Diameter Wanddikte Gewicht Kg. Behandeling
Verzinkt 25x25 mm 25x25 2,00 1,37 Verzinkt
Verzinkt 40x40 mm 40x40 2,00 2,37 Verzinkt
Zwart 25x25 mm 25x25 2,00 1,37 KTL+ (outdoor)

Vierkante buis

Ook voor een constructie met vierkante buizen ben je bij Steigerbuis Online aan het juiste adres. Wij hebben namelijk prachtige vierkante stalen buizen in ons assortiment met een industriële en robuuste uitstraling. Deze stalen kokerprofielen zijn oersterk en kunnen ontzettend veel belasting aan. Met deze vierkante buizen kun je bijvoorbeeld een tafel, bureau, kast, tuinmeubels of zelfs een hele winkelinrichting creëren. Doe nu meer inspiratie op, of ga meteen aan de slag met onze stalen kokerprofielen en bouw jouw droomproject!

Stalen kokerprofielen?

Een voordeel van staal is dat het een stuk sterker is dan bijvoorbeeld aluminium, waardoor het meer belasting aankan, minder snel verbuigt of kapotgaat en langer meegaat. Onze stalen vierkante buizen zijn bovendien nog gegalvaniseerd door middel van thermische verzinking. Dit laagje zink zorgt voor een extra beschermlaag. Hierdoor gaan de vierkante stalen buizen nog langer mee en zijn ze beschermd tegen roest en andere negatieve invloeden.

Vierkante buizen afmetingen

Standaard is de vierkante stalen kokerprofielen leverbaar met een afmeting van 40x40 millimeter. Deze buizen zagen wij gratis voor je op maat. Dit kan al vanaf een lengte van 50 millimeter tot een maximale lengte van 6000 millimeter.

Vierkante buiskoppelingen

Na het selecteren van de vierkante kokerprofielen heb je buiskoppelingen nodig om ze aan elkaar te verbinden. Kijk hiervoor eens op onze vierkante buiskoppelingen pagina. Al onze buiskoppelingen zijn eenvoudig te monteren met behulp van een inbussleutel. Naast de buiskoppelingen vind je bij onze vierkante buiskoppelingen ook expanders zodat u wielen onder de constructie kunt monteren.

Andere soorten steigerbuis

Wil je toch liever ronde steigerbuizen gebruiken voor jouw project? Uiteraard hebben we ook verschillende soorten ronde steigerbuizen in ons assortiment. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen.

Start met bestellen