Zwarte Steigerbuizen kopen

Bestellijst

Totaal exclusief btw
EUR
Totaal inclusief btw
EUR
Wordt geladen..

  • Waarom SteigerbuisOnline?
  •   Gratis op Maat gezaagd
  •   Deskundig Advies
  •   Levering uit voorraad
  •   Bezorgen of Afhalen
  • Bezorgkosten (ex btw.)
  •   Buizen < 1 meter: 9,50 EUR
  •   Buizen > 1 meter: 19,50 EUR
  •   Afhalen: geen extra kosten
  •   Gratis Verzending v.a. 495,00 EUR
Onze buizen kunnen kleine oneffenheden vertonen, ontstaan tijdens productie, zagen of transport. Het betreft een industrieel product. Toleranties in lengte tot 5 mm zijn mogelijk.

Prachtige mat zwarte steigerbuizen (staal) gratis op maat gezaagd. Leverbaar in 5 diameters en lengtes van 3 meter. Te gebruiken met onze Zwarte Buiskoppelingen om o.a. kapstokken, trapleuningen en kledingrekken te maken. Maar denk ook aan hekwerk en toepassingen in de tuin.

Voorzien van duurzame zwarte poedercoating (structuur), voor binnen én buitengebruik.

 

Technische Specificaties

Type Diameter Wanddikte Gewicht Kg. Behandeling
21.3 mm (½") 21,3 2,00 1,01 Poedercoat
26.9 mm (¾") 26.9 2,35 1,41 Poedercoat
33.7 mm (1") 33.7 2,65 2,01 Poedercoat
42.4 mm (1¼") 42.4 2,65 2,58 Poedercoat
48.3 mm (1½") 48.3 2,90 3,25 Poedercoat

Zwarte Steigerbuizen

Trendy en gegarandeerd een industriële look in jouw woning, met de zwarte steigerpijpen van SteigerbuisOnline! Ontdek de talloze mogelijkheden wanneer je jouw eigen steigerbuis meubels op maat gaat maken. De zwarte steigerbuis geeft jouw meubel een mooie robuuste uitstraling, die helemaal past bij een industrieel interieur. Op zoek naar DIY/Doehetzelf bouwpakketten? Check dan onze uitgebreide collectie DIY Meubels.

Zwarte stalen buizen met een mooie uitstraling

Bij SteigerbuisOnline hebben we de mooiste zwarte steigerbuizen met prachtige matte afwerking! Een steigerpijp in het zwart is helemaal van nu. De kleur, in combinatie met het materiaal, zorgt voor een industriële look.

Matzwart of toch liever iets strakker?

Een stalen buis in het zwart kan bij Steigerbuis Online in een mooie matte afwerking gerealiseerd worden. Onze coating is duurzaam en ideaal voor binnen- en buitengebruik. 

Zelf steigerbuis zwart maken?

Wij krijgen regelmatig de vraag hoe steigerbuizen het beste zwart te maken zijn. Ondanks dat het wel mogelijk is om zelf een steigerbuis zwart te verven, raden wij dit niet aan. Voor het mooiste resultaat zijn onze zwarte steigerpijpen het meest geschikt. Deze steigerbuizen zijn voorzien van een duurzame KTL-coating, wat een prachtig en egaal mat effect geeft. Naast dit mooie effect zullen de steigerbuizen met een goede coating ook beter tegen krassen kunnen, waardoor de kleur langer behouden blijft. Liever toch een andere kleur? Kijk dan eens op onze steigerpijpen of INOX Exclusive pagina’s. Neem voor advies gerust contact met ons op!

Zwarte steigerbuizen kopen?

Wil je een zwarte steigerpijp kopen? Bij SteigerbuisOnline zijn er talloze mogelijkheden. Bepaal zelf de lengte, diameter en kleur van uw steigerpijp. Vervolgens kies je de bijpassende zwarte buiskoppelingen. Zo kun je jouw eigen meubel compleet naar wens samenstellen. Onze steigerbuizen worden gratis op maat gezaagd. Kies je voor de zwarte uitvoeringen? Dan heb je gegarandeerd een fraaie afwerking van jouw op maat gemaakte meubel! Zwarte steigerbuizen zijn te combineren met een scala aan verfkleuren, ideaal voor een geschilderde muur. Wist je al dat we een hele pagina met inspiratie hebben voor jouw ideale meubel? Bekijk onze inspiratie-pagina en ontdek de mogelijkheden die steigerbuizen bieden!

Start met bestellen