noscript

Steigerbuizen

Bij SteigerbuisOnline vindt u het grootste assortiment steigerbuizen! Met onze steigerbuis, ook wel steigerpijp genoemd, maakt u unieke, stoere industriële meubels, kasten, stellingen, kapstokken en nog veel meer! Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare type buizen. U kunt deze steigerbuizen o.a. combineren met onze stalen buiskoppelingen, zwarte buiskoppelingen of een van onze andere series.

Steigerbuis op maat kopen?

Bij SteigerbuisOnline treft u het grootste aanbod steigerbuizen en buiskoppelingen van Nederland en België of eigenlijk van heel Europa! U kunt kiezen uit diverse materialen en kleuren steigerbuizen, zoals Zwart, Staal, Aluminium of Hout. Naast deze steigerbuizen verkopen wij ook een exclusieve lijn koppelingen en buizen in RVS, voorzien van een hoogwaardige PVD coating in Goud/Messing, Zwart of Brons.


Heel veel keuze

Naast de keuze in kleur en materiaal is er de keuze uit diverse diameters. De stalen en aluminium steigerbuis is verkrijgbaar in (respectievelijk) zes verschillende diameters: 21,3 (22) / 26,9 (27) / 33,7 (34) / 42,4 (42) / 48,3 (48) en 60,3 (60) mm. De zwarte buis is er in vijf verschillende diameters. De meeste buizen zijn leverbaar tot zes meter, de zwarte buizen zijn leverbaar tot drie meter.


Online Steigerbuis Bestellen

Het bestellen van op maat gemaakte steigerbuis was nog nooit zo eenvoudig. Via de webshop bestelt u met enkele klikken een steigerbuis op maat. Wij zagen alles netjes voor u op maat en zorgen ervoor dat het bij u thuis wordt bezorgd. Ophalen kan natuurlijk ook; zo kunt u direct een kijkje nemen in onze showroom.


Ronde en vierkante buizen

Heeft uw situatie vierkante buizen nodig? Of vindt u deze simpelweg mooier? Wij bieden ook vierkante steigerbuizen en koppelingen voor vierkante steigerbuizen aan. Weet u niet zo goed welke vorm steigerbuis u nodig heeft? Chat met onze helpdesk of om langs in onze showroom.

Toepassingen met steigerbuis

Steigerbuizen zijn perfect te gebruiken om elke gewenste constructie te bouwen; ingewikkeld of eenvoudig. Eigenlijk zijn de mogelijkheden met steigerbuizen eindeloos door de vele verschillende typen buiskoppelingen. Onze Gegalvaniseerde Stalen, Aluminium Steigerbuizen en RVS Buizen zijn bestand tegen alle weertypen en kunnen dus probleemloos buiten worden toegepast. Op onze inspiratiepagina kunt u een uitgebreid overzicht zien van wat er allemaal mogelijk is met steigerbuis en buiskoppelingen.


Steigerbuis Meubels

Met steigerbuis kunt u uw creativiteit prikkelen. Velen gingen u voor in het maken van een meubel met steigerbuis. Met steigerbuis kunt u onder andere een dj-meubel, tafel, bureau of tv-meubel maken. Daarnaast is steigerbuis uitstekend te gebruiken bij het maken van een bed of bijvoorbeeld een kast. Bekijk onze werktekeningen voor een impressie van mogelijkheden.


Buizen kopen of op maat laten maken?

Kunt u in de lokale bouwmarkt niet de juiste steigerbuis maten vinden? Bij ons worden steigerbuizen voor u gratis op maat gezaagd, zodat u alles eenvoudig in elkaar kunt zetten. Alles uit voorraad leverbaar, dus u kunt snel starten met uw steigerbuis project. Stukken goedkoper dan in de bouwmarkt en veel meer keuze in steigerbuizen en buiskoppelingen


Steigerbuis in uw winkel of kantoor

Veel mensen kennen steigerbuis alleen van de reclamedoeken aan de gevel, maar er is zoveel meer mogelijk. Maak prachtige industriële bureaus, tafels en banken. Of denk aan de mogelijkheden om met steigerbuis een kapstok of presentatiemeubel te maken. Wij adviseren u graag over de toepassing van steigerbuis in uw bedrijf.