Kast maken van Steigerbuis (TIP)

Meubels van Steigerbuis

Industrieel, stoer, robuust en eigentijds. Zelf een meubel maken was nog nooit zo eenvoudig. Met steigerbuis en buiskoppelingen maak je zelf de ideale tafel, kast of bureau! Doorgaans worden deze meubels gemaakt met de zwarte steigerbuis of stalen steigerbuis in 26,9 of 33.7 mm. Maar we hebben ook modellen in de slanke 21.3 mm buis of robuuste uitvoering in 42.4mm stalen buis. Ga aan de slag met een eigen ontwerp of laat je inspireren door de vele voorbeelden op onze inspiratiepagina.

Eigenlijk is alles mogelijk qua afmeting en uitvoering.

Inspiratie Direct bestellen 500+ bouwpakketten Contact

 

Waarom werken met steigerbuis?

'Wat kun je allemaal maken met steigerbuizen?' Nou, pak maar een stoel en een goede kop koffie want het antwoord neemt wat tijd in beslag!

Er zijn zoveel toepassingen en variaties dat er eigenlijk geen project is wat je niet met steigerbuis kunt maken. Steigerbuizen zijn perfect te gebruiken om elke gewenste constructie te bouwen; ingewikkeld of eenvoudig. Eigenlijk zijn de mogelijkheden met steigerbuis eindeloos!

Enkele keuzes die jij hebt:

  •   Rond of Vierkant
  •   Staal of Aluminium
  •   Stijlvol zwart of robuust staal
  •   Vele diameters
  •   Lengtes van 50 mm tot 6000 mm

Hoe werkt ons steigerbuis systeem?

Bekijk de video hieronder en leer in 1:35 de basis van het steigerbuis systeem!

 

Inspiratie

Hiernaast zie je voorbeelden van vergelijkbare constructies. Bekijk ze en doe er je voordeel mee! Bij elke foto vermelden we voor je welke serie buizen en koppelingen er gebruikt zijn.

Zie je iets moois maar weet je niet helemaal waar je moet beginnen? Geen probleem, onze specialisten zitten voor je klaar. Je kunt je vraag stellen per chat, mail of telefoon. Of kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies. Succes met je project.


  Bekijk complete inspiratiepagina