Kapstok maken van Steigerbuis (TIP)

Zelf een kapstok maken met steigerbuizen

Op zoek naar een prachtige en moderne kapstok? Bouw deze nu zelf met steigerbuizen! Een steigerbuis kapstok is de eyecatcher in je hal. Daarnaast is het mooie van deze steigerbuizen dat je jouw ideale kapstok op de millimeter nauwkeurig helemaal naar eigen smaak kunt ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een kapstok voor aan de wand of een staande variant. Een kapstok van steigerbuizen heeft een schitterende uitstraling. Onze zwarte steigerbuizen zijn bijvoorbeeld erg populair en worden vaak voor kapstokken gebruikt.

Profiteer nu van onze snelle levering én gratis op maat laten zagen: bestel uw kapstok steigerbuizen.

Inspiratie Direct bestellen Contact

 

Hoe werkt het systeem?

Werken met steigerbuizen is naast heel leuk ook heel eenvoudig. De buiskoppelingen worden met een inbusbout vastgeklemd aan de buis. Zo ontstaat een zeer sterke verbinding, maar kun je indien nodig de constructie eenvoudig demonteren en/of aanpassen. Door het ruime aanbod aan types en diameters kun je eigenlijk elk project realiseren.

De buizen zijn leverbaar in staal, zwart (staal), aluminium, vierkant (staal) en RVS. Dus welke toepassing je ook hebt, wij hebben de geschikte buis én zagen deze gratis voor je op maat. Je hebt dus alleen een inbussleutel nodig voor de montage.

Bestelling & Levering

Via de webshop bestel je eenvoudig alle benodigde materialen en buizen op maat en reken je veilig af via Mollie. De bestelling wordt vervolgens snel en betrouwbaar geleverd tot aan de deur. Wij leveren de buizen tot een lengte van 6 meter en bij de zwarte buis tot en met 3 meter! Gemiddeld kunnen wij al binnen twee werkdagen de bestelling bij je afleveren.

Wil je meer informatie over bestellen, betaalmogelijkheden of verzending; in ons HelpCenter vind je de meest gestelde vragen. Veel succes met je project.

 

Inspiratie

Hiernaast zie je voorbeelden van vergelijkbare constructies. Bekijk ze en doe er je voordeel mee! Bij elke foto vermelden we voor je welke serie buizen en koppelingen er gebruikt zijn.

Zie je iets moois maar weet je niet helemaal waar je moet beginnen? Geen probleem, onze specialisten zitten voor je klaar. Je kunt je vraag stellen per chat, mail of telefoon. Of kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies. Succes met je project.


  Bekijk complete inspiratiepagina

 

Zelf een kapstok maken van steigerbuizen

U kunt zelf eenvoudig een kapstok maken van steigerbuizen. Om te beginnen bedenkt u hoe groot uw kapstok gaat worden en wat voor design u gaat kiezen. Eventueel kunnen wij u uiteraard helpen met het uittekenen van uw droomkapstok. Vervolgens kiest u het type steigerbuis wat u gaat gebruiken en selecteert u de juiste maten. Wij zagen deze buizen gratis voor u op maat! Om de buizen aan elkaar te koppelen heeft u ook buiskoppelingen nodig. Bij de buiskoppelingen zijn tevens haakjes te vinden die u voor uw kapstok kunt gebruiken. Eventueel kunt u uw kapstok ook afwerken met ons steigerhout.

Zwarte steigerbuis kapstok of toch iets anders?

Onze zwarte steigerbuizen zijn erg populair, maar u kunt ook kiezen voor een ander type steigerbuis. Neemt u bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze koperen of gouden steigerbuizen. Ten slotte blijven onze stalen steigerbuizen in trek, ook voor kapstokken. Met deze steigerbuizen creëert u eenvoudig een prachtige kapstok met een industriële look.

Kapstok ideeën

Op deze pagina vindt u verschillende voorbeelden van steigerbuis kapstokken en kunt u inspiratie opdoen. De steigerbuizen geven uw kapstok een industriële look. Ook kunt u ervoor kiezen om in uw steigerbuis kapstok steigerhout te verwerken, wat een erg mooi effect geeft. Vragen of hulp nodig bij uw kapstok ontwerp? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij helpen u graag verder!