Veranda maken van Steigerbuis (TIP)

Maak een sfeervolle veranda met steigerbuizen en buiskoppelingen

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van veranda's, pergola's en overkappingen gemaakt met onze steigerbuizen en buiskoppelingen . Doorgaans wordt voor het maken van deze constructie gebruik gemaakt van stalen steigerbuizen. Afhankelijk van de afmetingen kan hiervoor elke diameter gebruikt worden.

Inspiratie Contact

 

Hoe werkt het systeem?

Werken met steigerbuizen is naast heel leuk ook heel eenvoudig. De buiskoppelingen worden met een inbusbout vastgeklemd aan de buis. Zo ontstaat een zeer sterke verbinding, maar kun je indien nodig de constructie eenvoudig demonteren en/of aanpassen. Door het ruime aanbod aan types en diameters kun je eigenlijk elk project realiseren.

De buizen zijn leverbaar in staal, zwart (staal), aluminium, vierkant (staal) en RVS. Dus welke toepassing je ook hebt, wij hebben de geschikte buis én zagen deze gratis voor je op maat. Je hebt dus alleen een inbussleutel nodig voor de montage.

Bestelling & Levering

Via de webshop bestel je eenvoudig alle benodigde materialen en reken je veilig af via Mollie. De steigerbuizen zagen we gratis voor je op maat. De bestelling wordt vervolgens snel en betrouwbaar geleverd tot aan de deur of haal je het af op onze locatie in Monster. Gemiddeld kunnen wij al binnen twee werkdagen de bestelling bij je afleveren.

Wil je meer informatie over bestellen, betaalmogelijkheden of verzending; in ons HelpCenter vind je de meest gestelde vragen. Veel succes met je project.

 

Inspiratie

Hiernaast zie je voorbeelden van vergelijkbare constructies. Bekijk ze en doe er je voordeel mee! Bij elke foto vermelden we voor je welke serie buizen en koppelingen er gebruikt zijn.

Zie je iets moois maar weet je niet helemaal waar je moet beginnen? Geen probleem, onze specialisten zitten voor je klaar. Je kunt je vraag stellen per chat, mail of telefoon. Of kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies. Succes met je project.


  Bekijk complete inspiratiepagina

 

Spandoek voor sfeer en beschutting

Om een dak of zijkant dicht te maken kunt u gebruik maken van onze spandoeken. Deze zijn in elke kleur en afmeting te bestellen.

Of laat een prachtige afbeelding op de doek printen. Alles is mogelijk.

Verlengde van je woning

Een sfeervolle veranda blijft een must-have voor iedere tuinliefhebber. Hiermee verleng je de seizoenen aanzienlijk en geniet je maximaal van je tuin. Samen barbecueën met vrienden of juist rustig een boek lezen in jouw veranda terwijl de regen op het dak tikt.

Met onze steigerbuizen creëer je relatief eenvoudig en goedkoop een heerlijke plek bij de woning.