Kledingrekken maken DIY

Steigerbuis kledingrek maken - DIY

Stop je zoektoch naar jouw ideale kledingrek! Met steigerbuizen en buiskoppelingen maak je eenvoudig zelf een oersterk en uniek steigerbuis kledingrek. Doorgaans worden de kledingrekken gemaakt van 26.9mm, 28.0mm of 33.7mm buis. Bij grotere diameters passen er namelijk geen kledinghangers meer overheen. Wij adviseren elke 1500 mm (1,5m) een steunpunt te maken. Zo zal je kledingrek gegarandeerd niet doorbuigen!

Je bepaalt helemaal zelf of je het rek uitvoert in stoer staal, stijlvol zwart of bijvoorbeeld RVS!

Inspiratie Direct bestellen Contact

Hoe werkt het systeem?

Werken met steigerbuizen is naast heel leuk ook heel eenvoudig. De buiskoppelingen worden met een inbusbout vastgeklemd aan de buis. Zo ontstaat een zeer sterke verbinding, maar kun je indien nodig de constructie eenvoudig demonteren en/of aanpassen. Door het ruime aanbod aan types en diameters kun je eigenlijk elk project realiseren.

De buizen zijn leverbaar in staal, zwart (staal), aluminium, vierkant (staal) en RVS. Dus welke toepassing je ook hebt, wij hebben de geschikte buis én zagen deze gratis voor je op maat. Je hebt dus alleen een inbussleutel nodig voor de montage.

Bestelling & Levering

Via de webshop bestel je eenvoudig alle benodigde materialen en reken je veilig af via Mollie. De steigerbuizen zagen we gratis voor je op maat. De bestelling wordt vervolgens snel en betrouwbaar geleverd tot aan de deur of haal je het af op onze locatie in Monster.  Gemiddeld kunnen wij al binnen twee werkdagen de bestelling bij je afleveren.

Wil je meer informatie over bestellen, betaalmogelijkheden of verzending; in ons HelpCenter vind je de meest gestelde vragen. Veel succes met je project.

 

Shop direct - DIY Kledingrek bouwpakketten

Zelf kledingrekken maken?

Mocht jouw perfecte kledingrek niet als DIY bouwpakket beschikbaar zijn kun je eenvoudig zelf een kledingrek maken van steigerbuizen. Om te beginnen bedenk je hoe groot het kledingrek moet worden en wat voor design je gaat kiezen. Vanzelfsprekend kunnen wij je helpen met het uittekenen van jouw ideale kledingrek. Vervolgens kies je het type steigerbuis en selecteert de juiste maten. Wij zagen deze buizen gratis voor je op maat! Om de buizen aan elkaar te koppelen heb je ook buiskoppelingen nodig. Eventueel kun je de kapstok ook afwerken met ons steigerhout.

Industrieel kledingrek kopen?

Op zoek naar een robuust, industrieel kledingrek? Zoek niet verder, want wij bieden je alle mogelijke uitvoeringen en opties. Bekijk hier al onze DIY Bouwpakketten van kledingrekken. Bepaal zelf de maten en vul aan met bijvoorbeeld haken of extra roedes. Bekijk het 3D model op schaal en bestel!

Kledingrek ideeën

Op deze pagina vind je verschillende voorbeelden van stalen kledingrekken en kun je inspiratie opdoen. De steigerbuizen geven jouw kledingrek een industriële look. Ook kun je ervoor kiezen om in de steigerbuis kledingrek steigerhout te verwerken, wat een erg mooi effect geeft. Vragen of hulp nodig bij jouw kledingrek ontwerp? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij helpen je graag verder!

 

Inspiratie

Hiernaast zie je voorbeelden van vergelijkbare constructies. Bekijk ze en doe er je voordeel mee! Bij elke foto vermelden we voor je welke serie buizen en koppelingen er gebruikt zijn.

Zie je iets moois maar weet je niet helemaal waar je moet beginnen? Geen probleem, onze specialisten zitten voor je klaar. Je kunt je vraag stellen per chat, mail of telefoon. Of kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies. Succes met je project.


  Bekijk complete inspiratiepagina